1998


Firma zahájila zkušební výrobu organického hnojiva s přídavkem výživy rostlin. K tomuto kroku nás vedla snaha po zpracování druhotných surovin ke zlepšení životního prostředí.

1999


Prvním výrobkem firmy bylo přírodní tekuté hnojivo EKO-N.

2000


Zahájena výroba nového přírodního hnojiva pod obchodním názvem UNI-N. Toto přírodní hnojivo mělo široké použití jak pro zemědělce, velkoproducenty zeleniny i zahrádkáře. Bylo vhodné pro použití různých BIO a EKO programů, případně pro pěstování léčivých bylin. Celá technologie výroby byla vyvinuta s českou vysokou školou, ve spolupráci s výzkumným centrem Ministerstva zemědělství, a federální vlády USA ve Philadelphii. Hnojivo UNI-N je oceněno mezinárodním salonem Brusels Eureka 97 zlatou medailí a zvláštní cenou Ministra zemědělství Belgie. Toto hnojivo má všechny potřebné atesty, podmiňující distribuci na tuzemském trhu, včetně vyjádření hlavního hygienika Ministerstva zdravotnictví.

2005

Firma pracuje na výrobě čistého produktu tekutého kolagenu. Vzhledem k poptávce  kolagenu na českém i zahraničním trhu přistoupila naše firma ke zpracovávání tekutého  kolagenu na jemný bílý prášek. Tento produkt se nazývá práškový hydrolyzát kolagenu vedený od r. 2005 pod obchodním názvem GEPROCOL.

2018

Výroba Kolagenového krému na ruce  a klouby s vysokým obsahem kolagenu GEPROCOL. Krém je určen ke každodenní péči o hydrataci a ochranu rukou.

Dokumenty o firmě

Živnostenský list

Živnostenský list – Tělovýchova

Koncesní listina – Doprava